donderdag, november 11, 2004

Playboy zeurde volgens Georgina Verbaan al wat jaren, maar ze hield het af. "Mensen roepen dan dat het handig is voor je carrière, maar ik vind dat je dan toch wat meer in de uitverkoop komt te liggen", aldus de actrice. Dat ze nu bloot poseert, komt omdat ze het geld wel kan gebruiken en omdat ze de belasting nog wat moest betalen.
"Ik had een paar blauwe enveloppen wat te lang laten liggen", lacht ze.
Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk is blij met Georgina, omdat hij haar een van de boeiendste vrouwen in Nederland vindt: "Ik kende haar uit mijn tijd als hoofdredacteur van For Him Magazine. Ik vond dit daarom een logisch gevolg. Ze is intrigerend en valt op door haar soms ondoordachte uitspraken waardoor ze iets ontwapenends heeft. Bovendien is ze van een grietje nu echt een vrouw geworden. Dat is mooi om te zien."
Wat blijft is de discussie over Georgina's borsten. Zijn ze nu wel of niet echt, is de vraag. Jort en Georgina zijn het een beetje moe. "We hebben overwogen röntgenfoto's te laten maken en in Playboy af te drukken met een brief van de arts dat ze echt zijn.
Het wordt een beetje de omgekeerde wereld: iedereen gaat ervan uit dat het nep is en dan moet je gaan bewijzen dat dat niet zo is." Georgina: "Ik ben gewoon van 45 kilo naar ongeveer 52 kilo gegaan. Die extra kilo's zijn daar gaan zitten." Haar vriend oppert de mogelijkheid een rechtszaak aan te spannen, als iemand weer zegt dat de borsten nep zijn. "Dan moeten we het maar op die manier aantonen."
---------------------------------------------
De foto's kun je zien op Jaggle.nl;
ik zeg het eerlijk: ben er niet kapot van.