zaterdag, januari 26, 2008

Mooi dagje vandaag. Na wekenlang uitstel toch maar weer teruggegaan naar de ikea in Duiven om daar ons 47 kilo zware ladenblok Malm om te ruilen voor een niet beschadigd exemplaar. Na 3 pogingen bij de retourbalie werkte dan toch eindelijk mijn retourpas en kon ik de shortcut naar de stellages maken om een verse exemplaar van 47 kilo in mijn karretje te halen. Beetje verbaasd was ik wel dat er ook een nieuwere versie is die maar liefst 5 kilo lichter is. Maar goed, ik wil natuurlijk de full option variant en dus naar de kassa met die al eerder genoemde 47 kilo. Achterin de Focus Wagon gelegd, makkie natuurlijk. Terug naar de A12 en op naar de pleyroute. En dan ineens vanuit mijn ooghoek zie ik daar....ja toch? dat is hem echt: een McLaren-Mercedes SLR!
Zomaar op de A325. Vol gas, erachteraan! 150 op de teller om hem bij te houden en als bewijs maar gauw een fotootje maken met je telefoon.

(Overigens bewijsmateriaal levert de rdw site, tik hier maar eens kenteken 09-zd-bz in :-)
Bijhouden heeft geen zin. Supersnel verdwijnt ie uit het zicht, rechtsaf de A15 op. Maar wat zie ik daar in mijn spiegel? Nog een Porsche 9111 en een Ferrari.
Snel de videomodus als bewijs maar dat is nog verdomd lastig als je 120 rijdt (ik snap nu waarom rijden en bellen verboden is). Nu nog even een 3gp video naar avi omzetter vinden dan kan ik het uploaden als bewijs :-)