maandag, februari 25, 2008

dat is grappig zeg, word je een keer uitgenodigd door De Gelderlander, wordt er ook nog eens een boekje van gemaakt.
Tuurlijk mag je mijn naam daarin gebruiken :-)
----------------------------------------------
Geachte mevrouw, geachte heer,

Het doet me plezier u te kunnen laten weten dat de succesvolle serie Mijn favoriete rondje, die we van de zomer 2006 tot en met de zomer van 2007 in onze Nijmeegse edities publiceerden, een vervolg krijgt in boekvorm.

Mijn collega’s Frank Hermans, Jacqueline van Ginneken, Geert Willems en Jeroen Schwartz die voor de serie tekenden, zijn momenteel druk bezig met redacteur Henk Hoeks en vormgever Gerrit Vroon om er iets moois van te maken. Het boekje wordt uitgegeven door Wouter Roelants en is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van een aantal ondernemers, die van hardlopen hun passie gemaakt hebben.

Het boekje wordt gepresenteerd op zondag 20 april om 11.00 uur op de golfbaan in Groesbeek. Ik wil u van harte uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. Als geportretteerde in de krantenreeks (en nu dus ook in het boekje) krijgt u een exemplaar mee.

Het lijkt me niet meer dan netjes dat ik u vraag of u er (geen) bezwaar tegen heeft dat de publicatie in de krant, waarin u al lopend en sprekend geportretteerd werd, nu ook voor een boekwerk gebruikt wordt. Gelieve mij dat te laten weten door de bijlage vóór 4 maart as. terug te sturen naar het secretariaat van de hoofdredactie. Heeft u bezwaar, dan zullen we uw verhaal niet gebruiken. Maar ik hoop en verwacht dat u enthousiast wilt meewerken.