dinsdag, mei 26, 2009

en in deze tijden van crisis eindelijk goed nieuws van mijn bank:
-----------------------------------------
Fondsen SNS Bank hadden supermaand

Alle fondsen van SNS Bank sloten april met winst af. Het SNS Euro Vastgoedfonds maakte met een verbazende 32% winst veel van de eerdere verliezen goed. Bij de aandelenfondsen maakte het SNS Opkomende Landen Aandelenfonds een klapper met een plus van 20,7%. Het SNS Nederlands Aandelenfonds had een rendement van 14,1%.

Het zeer positieve beurssentiment kwam voort uit een aantal positieve economische signalen. In Europa wezen belangrijke indicatoren op een toenemend vertrouwen in de economie, of in ieder geval op een afnemende somberheid. In de Verenigde Staten lijkt de ergste ontslaggolf voorbij en neemt het consumentenvertrouwen toe.
-----------------------------------------
en dan maar hopen dat ik over 27 jaar de goede keuze heb gemaakt door een gedeelte te beleggen voor mijn hypotheek.
Anyways, nu nog even belangrijker nieuws wat me opviel.
Voor de rest viel het verkeer me bijzonder mee op deze after-the-big-lightning-storm van afgelopen nacht. Lekker door kunnen rijden in de Benz :-)