zaterdag, februari 27, 2010

en gisteravond maar eens een mooie pc avond van gemaakt.
Nieuwe feateaux geupload van de verbouwing en mijn weblog, jarenlang te vinden onder de bestandsnaam blogger.php, verhuisd naar het subdomein blog.rosmulder.nl
Dit omdat onze vrienden van Blogger, tegenwoordig eigendam van Google, besloten hebben om te stoppen met de ondersteuning voor FTP van Blogger. Ik was blijkbaar nog een van de weinige die dat gebruikte en dat kostte ze teveel tijd en geld om nieuwe ontwikkelingen ook telkens nog voor FTP onderhoudbaar te maken. En dat snap ik.
Na enige gekloot met het toevoegen van de naam in het DNS panel (geheel te wijten aan mijn onderervarenheid...) is het dan gelukt en kun je me nu dus terug vinden op blog.rosmulder.nl. Uiteraard blijft www.rosmulder.nl ook gewoon netjes in de lucht, dus het tiramisu recept kun je tot in lengte van dagen nog online bekijken.

Toen was ik hier mee klaar en wilde ik weer beneden gaan genieten van mijn nieuwe interactive HD recorder van Tele2 maar die was hopeloos vast gelopen.
Zo erg zelfs, dat we daarna de oude decoder weer aangesloten hebben en ik vanavond heel vriendelijk werd geholpen door Tele2, die helaas ook tot de conclusie kwam dat het erg vreemd was en de technische dienst een ticket aangemaakt krijg en ik binnen 2 dagen geholpen wordt door ze.
Ik ben benieuwd wat ik fout heb gedaan of dat het gewoon een mager getest product is.
We zullen zien!