donderdag, augustus 23, 2007

Randstad Search & Selection is samen met radio 538 een actie begonnen met een zoektocht naar een haas die Humberto Tan gaat helpen de marathon van Beijing te halen. Tot nu toe hebben zich al 647 aspirant-hazen aangemeld.
Randstad heeft de unieke mogelijkheid van NOC*NSF gekregen om als Partner in Sport deel te nemen aan de Marathon van Beijing op 21 oktober 2007. Deze marathon zal over exact hetzelfde traject gaan als de marathon tijdens de Olympische Spelen in 2008. Twee van de Randstaddeelnemers zijn Marko Koers, oud-Olympisch 1500m atleet, en Humberto Tan.

Tot er 1 haas overblijft
Bijna 200 kandidaten waren afgelopen zaterdag bijeen in het Olympisch Stadion voor de selectiedag van Randstad Search & Selection. Uiteindelijk bleven er na de sportieve inspanningen 15 kandidaat-hazen over die in de race zijn om Humberto Tan vergezellen bij het lopen van de marathon van Beijing.

Uit dit groepje blijft een haas over die met Humberto Tan mee mag naar China. De winnaar wordt op 30 augustus bekend gemaakt in de uitzending van ‘Evers staat op’ op radio 538.