maandag, december 17, 2007

Man verkoopt spel voor duizenden dollars
Een boze vader heeft het spel Guitar Hero III voor de Wii op eBay verkocht, nadat hij zijn zoon betrapte op het roken van wiet. De man kocht het spel, dat momenteel wordt gezien als de heilige graal der kerstcadeautjes, voor een prikkie, maar besloot het te verkopen toen hij zijn zoon op drugsgebruik betrapte.
"Ik weet dat wiet roken niet het einde van de wereld is, maar hij verdient het niet om dit cadeau te krijgen als hij zich zo gedraagt", aldus de boze vader. Het spel, dat in de winkel zo'n 90 dollar gaat kosten, werd op eBay geveild voor maar liefst 9.100 dollar. Een sympathiserende Australische koper wist het spel te bemachtigen. De vader overweegt nu een vredelievender spel voor zijn zoon te kopen, zoals Barbie en de Eilandprinses.