zondag, december 06, 2009

Jochem Myjer gaat trouwen. De cabaretier vroeg zijn vriendin Marloes Nova vrijdagavond ten huwelijk tijdens de toegift van zijn show in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De dolgelukkige Myjer berichtte meteen na zijn aanzoek op zijn twitterpagina over het resultaat. "Vanavond op de plek van mijn dromen nog een droom uit laten komen!", liet hij enthousiast weten. "En de moeder van mijn kinderen zei: Ja!"
Myjer en Nova hebben samen een dochtertje. In januari werd hun Limoni geboren. In oktober liet de snelle grappenmaker weten dat het paar in verwachting is van een tweede kind. Myjer stond de afgelopen week vijf dagen in een uitverkocht Carré. In april 2010 is hij opnieuw te zien in de hoofdstad.
----------------------------------------------
Nou Marloes, van harte!
Niet slecht voor een didamse ;-)