zondag, december 20, 2009

En na bijna een maand niet bij de garage te zijn geweest ben ik bang dat ik er weer naartoe moet.
Gisterochtend wilde we de kids ophalen bij oma en opa en na een keer of twintig de Focus geprobeerd aan te slingeren heb ik de moed maar opgegeven.
Vlug de sneeuw van Da_Benz gehaald en die gestart en....die deed het gelijk. Uiteraard zou ik haast zeggen. Wel op benzine gestart voor de zekerheid en het was weer een genot om in te rijden, om uberhaupt te rijden!
Vandaag niet meer aangedurfd om de Focus nog een keer te starten. In zijn verdediging, het was gisterochtend wel -10, dus dat een diesel dat niet lekker vindt snap ik. Maar ja, zou toch wel moeten kunnen.
Toch maar een andere auto aanschaffen in het nieuwe jaar? Toyota, Mazda, Skoda of toch ook maar een Benz?
Morgen maar met Da_Benz naar Bovenkarspel voor het werk. Wordt dan wel tijd om het goede radiostation erin te krijgen want dat is wel een beetje jammer, geen goede radio.