zaterdag, december 11, 2010

Nu al legendarische vergadering gisteravond. Sinds enkele jaren heb ik de droom om ooit de marathon van Boston te lopen en die droom gaan we gewoon verwezenlijken!
Hopelijk in 2012 en wat de marathon van Boston zo bijzonder maakt is het feit dat je je moet kwalificeren op tijd voor deelname. In mijn geval, ik word volgend jaar 35 en in 2012 word ik 36, is dat een marathontijd van 3uur en 15 minuten.
Mijn persoonlijk record is 3 uur en 16 minuten en 37 seconden ergo: het zou moeten kunnen. Dan moet er dus volgend jaar, in 2011, een marathon gelopen worden op een snel parkoers en liefst niet al te duur ergo:
Amsterdam, Eindhoven en Frankfurt komen daarvoor nog in aanmerking. Ik weet niet of er nog een bid komt van een van de drie steden maar ik neig nu naar Eindhoven. Al was het maar dat ik Amsterdam al een keer gedaan heb.
Ergo:
Eindhoven, 9 oktober 2011, lijkt me een mooie dag om een marathon onder de 3:15 te lopen!

Dit alles doe ik natuurlijk niet alleen, daarvoor zijn er De Suicide Bunnies!
Een bont en kleurrijk gezelschap die allemaal een puike marathon voor ogen hebben en die ook meewillen naar het ultieme doel op marathon gebied, Boston.
Trainingsschema's, voedingsadviezen, schoen en sokkeuze, we gaan het allemaal beleven volgend jaar. Wie traint ermee en wie komt er kijken?

Om dit alles enig cachet te geven heb ik rosmulder.nl erop aangepast. De layout is iets aangepast, nieuwe sfeerafbeelding bovenin en iets ander groter fontje, en breder content vlak. We kunnen er weer tegenaan!