zaterdag, april 07, 2012

nog 1 week te gaan

en ik heb nog steeds een lichte pijn in de linkerkuit.
Mooi is dat. Vorige week zaterdag ineens mee wakker geworden en desondanks toch getraind. Uiteraard wel met de compressiekousen aan en dat ging redelijk. Volgende ochtend zelfde verhaal en 's middags begon het toch wel aardig zeer te doen. Maandagavond nog flink onderhanden laten nemen door de masseur, niet echt fijn dus maar de hele week rust gehouden en er lijkt nu verbetering in te komen. Geen moment te vroeg natuurlijk want over een week en een halve dag moet ik de marathon lopen.
Ondertussen mag ik ook een autoleasen en dat valt nog niet mee als je de volgende eisen hebt:
- 20% bijtelling
- automaat
- 3 kids en wat vakantiespullen moeten meekunnen.
- binnen mijn leasecategorie vallen

Tot nu toe kom ik tot 3 auto's:
De Mercedes-Benz B-klasse B180
De Volkswagen Touran
De Toyota Prius Wagon
Nog suggesties iemand?