maandag, juni 26, 2006

Memorabele dag gisteren. Voor het eerst sinds maanden weer gelopen en we (medemarathonner Ronald) konden ons niet meer herinneren hoe lang het geleden was dat we samen hadden gelopen. Kun je nagaan...
Dus na 44 minuten totaal bezweet terugkomen bij het FBK stadion zodat daarna de grote NK Clubs kon worden aanschouwd met onze Haasje dames erbij.
Natuurlijk laatste geworden maar dat mag de pret niet drukken, er werd goed gepresteerd.
Vervolgens te hard naar huis gereden. De grote weddenschap om 28 kratten bier ging eindelijk gelopen worden. Helaas niet meer kunnen aanschouwen want mijn grote uitdager hield het na 2 rondjes voor gezien (hij liep al teveel achter op het schema). Dus die weddenschap zit in de pocket. Levert me 1 krat en 9 flesjes op, ole.
Daarna natuurlijk kletsnat geregend op weg naar het voetbal, de bliksem in een lantaarnpaal zien inslaan (echt een heftige knal geeft dat kan ik je vertellen) en Nederland kansloos zien verliezen.
Best een memorabele dag alles bij elkaar, nietwaar ?