zaterdag, juni 09, 2007

en gisteravond een legendarische avond meegemaakt in de Goffertweide.
Na het werk een kratje bier thuis opgehaald en naar de Goffert getogen om daar Van Morrison en daarna de Stones aan te horen.
En toen ging het me toch regenen...
Sta je daar in je T-shirt onder een boom terwijl de bliksem en donder binnen de seconde van elkaar te horen zijn...woops.Gelukkig werd het droog zodat we naar huis konden om ff een vers shirt aan te doen.
Daarna weer terug zodat we de Stones konden horen en een klein beetje op het grote scherm konden kijken. Ik vond het redelijk klinken maar wel voor 11en uitgespeeld.
Belachelijk dat je daar 80 euro voor zou betalen. Blij dat ik dat niet gedaan heb.
Zo was het net zo gezellig.
Op naar de Chili Peppers!
stones in de goffert

-------------------------------------
Ondanks regen en bliksem is de legendarische rockband de Rolling Stones vrijdagavond om klokslag 21.00 uur begonnen met zijn concert in de Goffertweide in Nijmegen.
Het concert begon met vuurwerkknallen, waarna de oude rockers als eerste het nummer Start me up speelden. Na twee songs zei zanger Mick Jagger in het Nederlands ,, het is goed om hier weer te zijn''. De Stones zijn voor de derde keer in Nijmegen.
De Goffertweide is door de hevige regen voorafgaande aan het concert veranderd in een grote modderpoel. Toch zit de stemming er bij het publiek goed in. Veel mensen zijn gekleed in regenjassen of zitten onder plastic zeilen. De Goffertweide is niet uitverkocht, achter in het veld zijn nog lege plekken. Bij de ingang staan veel mensen die geen kaartje hebben of willen kopen op afstand te kijken.
Eerder op de avond werd nog gewerkt aan een storing in apparatuur, die mogelijk door een kleine blikseminslag was veroorzaakt. De storing had geen gevolgen voor licht en geluid en dus geen invloed op de show, zo meldde een politiewoordvoerder.
De hevige onweers- en regenbuien hadden wel invloed op het voorprogramma. De optredens van Daniel Lohues & The Louisiana Blues Club en Van Morrisson gingen door, maar de laatste moest vanwege het noodweer wel eerder stoppen.