zondag, juni 28, 2009

en weer een drukke week achter de rug. Eentje die toch wel ergens op mijn harde schijf goed zal worden weggeschreven. Vrijdagochtend vroeg in de auto op weg naar Vlissingen voor het werk. Dan begint Giel Beelen op de radio te roepen dat het zo'n rare uitzending gaat worden want Michael Jackson is dood. Toch raar. Zelfs de spuiters die gisteren de aanbouw kwamen doen hadden er iets mee. Een van beide was zelfs 3x geweest naar een concert van hem of nog ouder de jackson five. Tja, dat zal er dus nooit meer van komen voor me. Toch maar eens kaarten voor Green Day ergens vandaan gaan halen, voordat ook zij niet meer te aanschouwen zijn.
Nog even opgezocht in het boekje van Thriller (de enige Jackson ceedee die in mijn kast is te vinden), dat op Beat it dus inderdaad Eddie van Halen meespeelt (ooit geboren in Nijmegen btw) maar ook Steve Lukather en Jeff een-van-mijn-drum-helden Porcaro (de laatste is ook al jaren deaud) van Toto. Misschien ooit leuk voor een triviantje of popquiz.
Overigens had spuiter Karel alweer de eerste grap gehoord:
Michael Jackson kan niet worden gecremeerd vanwege zijn hoeveelheden plastic. Hij wordt omgesmolten tot lego blokken zodat kinderen met hem kunnen spelen.....

Dan vind ik de Fokke en Sukke toch beter:

michael jackson fokke en sukke