zondag, juni 07, 2009

het heeft dan even geduurd, maar vandaag hebben we de laatste van de 5 deuren die we te koop hadden staan verkocht (de deur uit gedaan zou je kunnen zeggen....).
Wat maar weer aantoont dat marktplaats een briljant concept is.
Helaas voor ons is het geld alweer uitgegeven aan de nieuwe aanbouw, anders hadden we nog geld over gehad voor de nieuwste beamer van Panasonic ;-)
Gelukkig valt het tanken van LPG me reuze mee. Mazzeltje is dat er nog steeds een gasoorlog woedt in Nijmegen zodat ik zojuist mijn tank gevuld heb bij de Shell (de tinq was gesloten op zondag) voor het immense bedrag van 37.5 cent per liter.
Met de nieuwe injectierubbers loopt de Benz weer als een zonnetje en lijkt ie ook wat beter te starten op een koude motor. En nee, ik heb dit niet zelf gedaan, maar lekker uitbesteedt bij onze nieuwe vrienden van Reprofair in Eindhoven (lekker makkelijk vlak bij het werk).
Er staan nu 281536 kilometers op de teller, eens kijken wanneer we de drie ton gaan halen :-)