vrijdag, december 30, 2011

to jackpot or not

al jaren speel ik automagisch mee met de oudejaarsloterij. Ooit begonnen toen ik nog bij .bone werkte en we de reclamebanners voor de oudejaarsloterij deden en ik moest testen of alles werkte.
Verdomd het werkte en ik was ineens een automatische meespeler.
Tot afgelopen week, had ik eigenlijk nooit door dat ik meespeelde zonder de jackpot.
Dus wel een heel lot, maar geen jackpot. Kost slechts 2 euro extra, maar ja. Als de hoofdprijs valt op jouw nummer dan krijg je slechts een miljoen, en dus geen dertig. Niet dat ik dan niet blij zou zijn.
Maar toch. Dus ik zojuist even ingelogd op staatsloterij.nl, en natuurlijk kan ik dat even online aanpassen. Nou, nee dus. Tenminste, ik zie het niet. Even mailen naar ze dan. Ben benieuwd of ik nog iets te horen krijg.
Dus als ik morgenavond miljonair ben geworden dan weet je dat ik nog niet kan stoppen met werken.
Een nieuwe auto komt er dan wel natuurlijk :-)