zondag, februari 26, 2012

vorderingen

vandaag net geen uur gelopen en de knie hield zich redelijk. Uiteraard voelde ik hem wel steeds stijver worden maar doordat ik werd afgeleid door een medeloper was het goed vol te houden. De medeloper (met een beetje googlen is het dus Frits de Vogel, what's in a name) leek verdacht veel op me. Drie kinderen (hij weliswaar bij 2 vrouwen), marathon net boven de 3 uur (hij in A'dam 3.06, ik Eindhoven 3.09) en ook lichtelijk geblesseerd (al dan niet geweest). Hij woont vlakbij de Goffert, verdomd ik ook, en zijn kids zijn van dezelfde leeftijd, nou ja, bijna dan. Al met al, een best aardige en gezellige duurloop waarin je nog eens iemand ontmoet. Als masseur Rob me morgen weer te pakken neemt, hoop ik dat de ontsteking het opgeeft en me dan voor de rest met rust laat zodat ik de komende maand Maart er weer tegenaan kan gaan. Ik moet in ieder geval 3x drie uur gelopen hebben voordat ik met een gerust hart naar Rotterdam kan afreizen. Een andere marathon kan natuurlijk ook nog maar ja, zoek er maar eentje uit in mei of juni (als het weer hopelijk niet te heet wordt). Helsinki ofzo? Nee, liever iets dichterbij huis. Leiden ofzo.