dinsdag, maart 07, 2006

beetje raar bericht. Laten we een gestoorde mafkees kinderen krijgen ?
Kind groeit dus op zonder vader, zonder normaal gezin. Nee, zo krijg je als kind een lekker schooltijd ....
----------------------------
De moordenaar van de Israëlische premier Yitzhak Rabin heeft dinsdag het recht verkregen om zijn vrouw te bevruchten via kunstmatige inseminatie. Het Israëlische ministerie van Justitie gaf de extremist Yigal Amir toestemming, omdat zijn vrouw hem niet mag bezoeken.
Het Israëlische hooggerechtshof bepaalde dat Amirs vrouw hem niet mag zien, omdat Amir zo politieke informatie kan doorspelen aan zijn aanhangers.
Een Israëlische professor zei dat de rechter niet anders kon dan Amir toestemming voor de inseminatie geven. ,,Als we in een democratische en liberale staat leven, moeten we zelfs een moordenaar als mens beschouwen. De staat kan hem zijn menselijkheid niet afnemen.''
Amir schoot Rabin op 4 november 1995 dood. Hij kreeg levenslange gevangenisstraf opgelegd.