maandag, mei 08, 2006

collega Nico gooide dit nummer er vandaag zomaar in. Toch maar eens opzoeken wat er van gebeurd is met die jongen....
Glenn Medeiros - Wikipedia: "Glenn Medeiros (24 juni 1970) is een Amerikaanse zanger en componist. In Nederland en België is hij vooral bekend van de nummer 1-hit Nothing's gonna change my love for you.

Glenn Medeiros werd geboren op Hawaï. Op de middelbare school werden zijn talenten als zanger ontdekt door zijn muziekleraar. Aangemoedigd door deze leraar deed Glenn Medeiros in 1986 mee aan een talentenjacht met het nummer Nothing's gonna change my love for you, een cover van George Benson. Met dit nummer won hij de eerste prijs: 500 dollar en de mogelijkheid het nummer professioneel op te nemen.

Het nummer werd al snel een grote hit in Hawaï. Toen een dj van het Amerikaanse vasteland de single opmerkte, werd het nummer ook een hit in de Verenigde Staten. Langzaam veroverde het de rest van de wereld en in het voorjaar van 1988 werd het een hit in Nederland en België.

De daaropvolgende jaren scoorde Glenn Medeiros nog enkele hits, waaronder de Billboard 100 # 1 hit 'She ain't worth it' met Bobby Brown in de zomer van 1990. In de tweede helft van de jaren '90 ging hij geschiedenis studeren aan de universiteit van Hawaï.

In 1996 trouwde Glenn met Tammy. Ze hebben 2 kinderen: zoon Chord (2000) en dochter Lyric (2001). Anno 2004 werkt hij als leraar in Hawaï en treedt wekelijks op in het Hale Koa Hotel in Waikiki.

Glenn heeft nog steeds een trouwe aanhang, ook op het internet."