donderdag, mei 29, 2008

De gemeente waarschuwt bezoekers dat het festivalverkeer zich zal gaan mengen met het gebruikelijke forensenverkeer op vrijdag. De gemeente heeft veel straten afgesloten om wildparkeren te voorkomen.

Gedurende het festival houdt een helikopter van de politie de verkeerssituatie in de gaten. Mensen die willen voorkomen dat ze zich in het verkeer vastrijden onderweg naar het festival, wordt aangeraden vooraf te kijken op www.landgraaf.nl.

Tunnels

Festivalgangers die met de auto komen moeten er bovendien rekening mee houden dat de tunnels van de A73 bij Roermond van vrijdagavond tot maandagochtend zijn afgesloten voor werkzaamheden. Het verkeer rond Roermond wordt omgeleid en dat kan tot stagnaties leiden.
------------------
ga ik dus 1x naar limbabwe om Metallica te kijken, is de snelweg die ik dan moet hebben weer eens afgesloten. Krijg nou tieten!