zondag, mei 04, 2008

En we zijn weer (allang) thuis.
Heerlijke vakantie gehad en ik heb een volledige week zonder internet gezeten zonder afkick verschijnselen. Goed he :-)
Weer thuis en wennen aan de koude temperaturen maar gelukkig wordt het vanaf vandaag een dikke 20 graden, net als op Mallorca.
Was het een mooi eiland? Ik vond van wel, alhoewel we er niet al te veel van gezien hebben. De kuststrook is in ieder geval goed toeven. De foto's komen spoedig online. Ik ben alleen over mijn 100mb quotum heen, dus ik moet ergens anders de foto's gaan hosten of er toch maar een duurder abonnement tegenaan gooien.
Iemand anders nog suggesties voor goedkopere hosting?
Gisteren nog wel een harde schijf gekocht, omdat zo'n digitale videocamera met zijn geweldige HD opnames wel schijfruimte begint te kosten. Bij onze vrienden van Computerland een 500 gig Samsung schijf aangeschaft voor de vriendenprijs van 69,95. Geen geld zeg ik.
Mijn volgende pc (als de verbouwing helemaal afgerond is en er nog geld over is...ahum) wordt er dan een met terabyte schijven aan boord. Dan kunnen we ook de komende jaren het gezinsleven vastleggen en backuppen. Morgen weer aan de slag, iemand nog een goedkope architect in de aanbieding?