maandag, januari 19, 2009

gelukkig maar, Super Mario blijft :-)
Feyenoord kan zich de moeite besparen Mario Been te verleiden tot een directe overstap naar De Kuip. De Rotterdamse trainer blijft NEC trouw. 'Ik werd doodmoe van alle speculaties en alle geruchten', zegt Been op de website van de Nijmeegse club. 'Ik ben deze club zo veel dank verschuldigd en heb mijn hart gevolgd. Voor mij is NEC en rust rondom de ploeg op dit moment het belangrijkste, zeker met de belangrijke wedstrijden die eraan komen.'
Been was een van de voornaamste kandidaten voor de opvolging van de vertrokken Gertjan Verbeek bij Feyenoord. De oud-international, die een maand geleden in Nijmegen bijtekende tot medio 2012, laat de kans lopen weer in Rotterdam te werken. Hij maakt sowieso het seizoen af in De Goffert, zodat Feyenoord zich moet beraden over de invulling van de technische staf tot de zomer.