maandag, april 17, 2006

en dan de reactie op dit bericht op Geenstijl:
Leuk natuurlijk, vrouwen op verantwoordelijke posities, maar je hebt er geen flikker aan. Voor je het weet krijgen ze nesteldrang en ben je ze een half jaar kwijt. Reken eigenlijk maar gewoon op een jaar want zodra het eitje is bevrucht, zijn ze rijp voor de WAO. Voor de buitenwereld weliswaar nog aan het werk, maar vanwege iets met hormonen volledig ontoerekeningsvatbaar en kilo's zwaarder bovendien. Ofwel, mens, ga toch koken! Ja, we hebben het tegen jou Melanie Schultz van Haegen! Beetje leuk staatssecretaris spelen, maar ondertussen wel jezelf voor een tweede keer binnen één kabinetsperiode laten bezwangeren. Eind augustus, wanneer de filedruk weer toeneemt, gaat de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat met verlof. In oktober verwacht de 35-jarige Schultz nummer twee. Daarna moeten de hechtingen genezen en volgt het kerstreces. Ofwel, halverwege januari wordt de VVD-politica terug verwacht. Kan ze mooi nog een beetje campagne voeren voor de overgang al geruime tijd gepasseerde Rita…"