dinsdag, april 04, 2006

en de bol.com saga gaat verder.
Het antwoord van Bol.com :
------------------------------
Beste Jasper Rosmulder,

Hartelijk dank voor uw e-mail van 2 april 2006.

Het spijt ons dat uw vertrouwen in bol.com twee maal op de proef is gesteld. Wij zullen uw opmerking gebruiken om onze service te optimaliseren. Waarschijnlijk is er iets met de zending die wij hebben ontvangen van onze leverancier, deze zullen we dan ook met spoed controleren. Wij raden u echter aan om het product retour te zenden, het factuurbedrag wordt dan verrekend.

U kunt het artikel uiterlijk binnen 15 dagen (portovrij) retour sturen. Volgt u alstublieft de instructies op de achterkant van de bijgeleverde factuur voor een snelle en correcte administratieve verwerking. U kunt artikelen retour sturen naar het onderstaande adres:

bol.com retouren
Antwoordnummer 10505
5140 WB Waalwijk

Wanneer u een artikel retour zendt, wordt bekeken of aan de voorwaarden van een retourzending is voldaan. Worden uw teruggestuurde artikelen geaccepteerd, dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin de namen van de artikelen die wij ontvangen hebben.

Na ontvangst van uw retourzending wordt het betaalde bedrag met u verrekend of uw openstaande factuur gecrediteerd. U ontvangt niet automatisch een nieuw artikel. Indien u wel een nieuw artikel wenst, dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.


Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Stephanie van den Berg
------------------------------
Nou.
Daar kan ik het mee doen dus voor de 3de en laatste keer geprobeerd de cd te bestellen.
De status is momenteel "Vandaag verzonden".
Ik ben heel erg benieuwd of ie morgen aankomt!