woensdag, februari 14, 2007

nu.nl/achterklap | Tatjana slaat miljonair Boekhoorn aan de haak

Tatjana Šimic heeft een nieuwe vlam. Multimiljonair Marcel Boekhoorn is het onderwerp van haar prille liefde, vertelt de zangeres in Story.
De 46-jarige zakenman Boekhoorn kwam de laatste tijd veelvuldig in het nieuws, onder andere als sponsor van de Nijmeegse voetbalclub NEC en als investeerder achter het nieuwe gratis dagblad De Pers. Ook is hij eigenaar van dierentuin Ouwehands Dierenpark.
Boekhoorn verdiende honderden miljoenen met de verkoop van aandelen in telecombedrijf Telfort. Dat leverde hem een hoge notering in de Quote 500 op.
Tatjana zegt tegen Story dat de liefde nog 'zeer pril' is. 'Maar we zijn erg gelukkig.' Ze ontkent dat het haar om Boekhoorns goed gevulde portemonnee te doen is: 'De eerste die me een golddigger noemt, pak ik hard aan...'"