donderdag, april 17, 2008

en het zit onze gepensioneerde steepleloper niet mee.
Ging in 2002 zijn toenmalige vriendin er vandoor met de fysio, nu is het zijn apprentice Gert-Jan die er vandoor gaat met zijn geliefde.
Denk maar aan the good times Simon
------------------------------------------------
Simon Vroemen heeft de samenwerking met middenafstandsloper Gert-Jan Liefers per direct beëindigd. De voormalige steepleloper heeft dat bekendgemaakt op zijn website. Hij voert privéredenen aan voor de breuk. Vroemen begeleidde Liefers sinds een jaar.

Liefers bevestigde de breuk. Hij gaf aan verliefd te zijn geworden op Adrienne Herzog, de (ex)vriendin van Vroemen. "Ik heb geprobeerd de zaken naar de achtergrond te drukken, maar uiteindelijk heb ik een afgewogen keus voor Adrienne gemaakt", aldus de atleet, die al geruime tijd traint op de schema’s van Bram Wassenaar. Liefers en Herzog werden dit jaar allebei nationaal kampioen op de cross.

Vroemen zegt dat de basis onder de samenwerking is weggevallen. "De basis is vertrouwen. Gert-Jan heeft dat vertrouwen beschaamd", aldus de Europees recordhouder op de 3000 m steeple. Met begeleiding van Vroemen wilde Liefers zich dit jaar plaatsen voor de Olympische Spelen in Peking.