maandag, april 21, 2008


Gisteren zaten we dus in het Gelredome om de kampioenswedstrijd te zien. Uiteraard zul je dan net zien dat je naast 2 PSV supporters komt te zitten die net als jij incognito in het vak 118 tussen de Vitessenaren zat. Zonnebril op, cola in de hand (moest natuurlijk nog naar huis gereden worden) en maar wachten op dat verlossende fluitsignaal. En toen werd het 0-1 en verdomd!
Ik was niet de enige die probeer te juichen in dit vak. Er waren er nog meer :-)
PSV weer kampioen, mooi om mee te maken. Auto weer opgehaald bij de rijnhal, gratis geparkeerd waar zie je dat nog tegenwoordig? En met radio 1, de finish van de Amstel Gold Race kwam ik weer die vertrouwde waalbrug over.
Wat een dag. 's Ochtends de boekpresentatie van "het favoriete rondje van" opgehaald. Erg mooi geworden mag ik zeggen. Daarna PSV zien winnen. Wat wil een mens nog meer?
Nou, woensdag op vakantie naar Mallorca bijvoorbeeld.
Floriana Resort in Cala Bona dus.
Eens kijken wat voor een weer het daar in.