donderdag, april 17, 2008

Voor het tweede opeenvolgende jaar kan PSV via Vitesse de landstitel in de wacht slepen. Waar vorig seizoen de kans van slagen nihil leek, ligt het kampioenschap dit keer overduidelijk meer voor de hand. De Eindhovenaren verdedigen een voorsprong van drie punten op Ajax en gaan op de laatste speeldag op visite bij Vitesse, waar elf jaar geleden voor het laatst werd verloren.
Voor PSV loopt sinds de invoering van het betaald voetbal (seizoen '56/'57) een competitiebezoek aan Arnhem meestal positief af. In de historie gingen de Brabanders immers slechts tweemaal onderuit. Daartegenover werd er tien keer gewonnen en evenzovele malen gelijkgespeeld. Ook het doelsaldo over die 22 wedstrijden speelt boekdelen. PSV kwam 39 keer tot scoren en incasseerde slechts 18 treffers.
--------------------------------
en rosmulder.nl zit in het stadion zondag!