zondag, juni 29, 2008


RockinPark
Wat zullen we er van zeggen? Het was erg gezellig. De muziek stond lekker hard (bij het begin van Live vroeg ik me af of iemand nog een schuifje extra hard had gevonden, want het ging goed los). En Lenny moest zonodig nog wat later beginnen waardoor hij op het eind in tijdnood kwam. Misschien had hij zijn nummers iets minder lang moeten laten worden. Want op 4 minuten saxofoon/gitaar/whatever per nummer zit natuurlijk niemand te wachten. Tenminste ik niet. 3 jaar geleden swingde hij de pan uit. De ene klassieker na de ander. Nu was hij wat tammer. Alleen het laatste kwartier rockte weer lekker. Nee, dan waren de helden van de dag toch de jongens van Live. Tering wat is dat goed live, ehh live dus. Alleen maar ouder spul, who cares? Het klonk geweldig en uit volle borst zongen we mee. Meer!
Counting crows vielen me mee. Na een door velen aangekondigde warning ("op Pinkpop waren ze dramatisch") toch beluisterd en het was goed te pruimen. Al dan niet met een biertje of colaatje erbij.
Mop van de dag kwam van Racoon:
Lenny Kravitz komt vandaag ook niet. Zijn ego is te groot voor het podium :-)