woensdag, november 05, 2008

en gisteren al bij Rtl Boulevard maar nu op internet overal te vinden:
Peter R. de Vries wijdt opnieuw een aflevering van zijn programma Misdaadverslaggever aan Joran van der Sloot. Zondag begint op SBS6 het nieuwe seizoen van zijn programma, met daarin nieuwe feiten over de geruchtmakende zaak rondom de verdwijning van de Amerikaanse scholiere Natalee Holloway.
De Vries, die een Emmy won voor zijn undercoveroperatie om hoofdverdachte Joran een bekentenis te ontlokken, claimt met nieuwe ontwikkelingen te komen rondom de zaak. Dat heeft zijn redactie woensdag laten weten.
De extra lange uitzending is zondagavond om 21.30 uur. Naar de uitzending dit voorjaar rondom Van der Sloot keek een recordaantal van zeven miljoen mensen in Nederland.
Tot een doorbraak kwam het echter niet; nog steeds is niet bekend wat er met Natalee is gebeurd en wie haar mogelijk iets heeft aangedaan.