zondag, februari 27, 2011

En het was weer bggrn tijdens de bggrlp (baggerloop = geen klinkers maar bagger).
Nu doe ik daar al jaren aan mee, maar vandaag was toch wel de zwaarste editie ooit. De 12km (volgens mijn Garmin was het 11.39 km) was enorm zwaar dankzij de enorme baggerzooi over het gehele parkoers met als drie sterren stuk achter de schietbaan door het akker met alleen maar omgeploegde klei, waarbij je tot de knieën wegzakte (en dat was niet eens overdreven) en hardlopen niet meer mogelijk was. Tering, ik heb pijn in de poten en in de knieën dankzij het klauteren uit de sloot vermoed ik. Maar goed, daar doe je het allemaal voor toch? Weer een goede training op weg naar de Eindhoven Marathon op 9 oktober :-)
Overigens was ik vandaag 17de en kon het niet laten om in de eindsprint Henri Polman voor te blijven. Overigens wel lekker samen gelopen met Al, die zich in had geschreven voor de 6 maar het zo gezellig vond dat ie nog een rondje meeliep...