vrijdag, mei 31, 2002

Wat ik hier weer van moet denken??? Zijn mensen echt zo dom, dat ze ondanks dat ze al 2 keer eerder gepakt zijn, denken dat ze wel kunnen rijden met drank op en dat ze dus hardleers en dus superstom zijn? Of is het weer een roddel eerste klas en is Katja gewoon dat lieve, sexy vrouwtje wat de harten van menig man doet bonzen zoals de bass in mijn nieuwe Lantra???

Katja Schuurman opnieuw dronken achter stuur

AMSTERDAM - Opnieuw is actrice Katja Schuurman door de politie gepakt met drank op achter het stuur. Volgens een blaastest op het politiebureau had ze een promillage van 0,9 promille, wat neerkomt op tussen de zes en negen glazen alcohol, zo meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. Schuurman, tegenwoordig presentatrice bij BNN, werd afgelopen zaterdag van de weg gehaald in Hilversum. Zij werd aangehouden tijdens een routinecontrole, toen zij naar huis reed van een bijeenkomst bij BNN. Daar waren omroepmedewerkers bijeengekomen om onderling steun te zoeken na de dood van de omroepbaas Bart de Graaff. Schuurman kreeg direct een rijverbod opgelegd. "Ze heeft de auto moeten laten staan, en de zaak is nu in handen gelegd van justitie", aldus een woordvoerder van de politie Gooi- en Vechtstreek. De actrice is al twee keer eerder met drank op achter het stuur aangehouden. Twee jaar geleden werd ze zelfs veroordeeld door de rechter. Die oordeelde destijds extra hard, omdat Schuurman had moeten beseffen dat zij een 'voorbeeldfunctie heeft'.