vrijdag, mei 31, 2002

Overigens schijnt Spiderman pas 4 juli in de bios te komen.
Hier een commentaartje van Planet:
Spiderman zeer succesvolle stripverfilming... SPIDER-MAN (4 juli)
De Plot: Tijdens een schoolreisje wordt de nerveuze tiener Peter Parker gebeten door een superspin. De volgende dag is alles anders: Peter is groter, sterker en… hariger. Een superheld is geboren. Maar nu moet hij ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zijn tijd verdelen tussen het meisje op wie hij verliefd is, Mary Jane, en zijn kersverse aartsvijand, Green Goblin.
De background: In Amerika moest de nieuwe Star Wars-film eraan te pas komen om Spider-Man te verdrijven van de boxoffice-top, zo succesvol is de stripverfilming van Sam Raimi. Het was een gouden greep van de regisseur om de rol van Peter Parker aan de intellectueel ogende Tobey Maguire te geven. Ook met de chemie met tegenspeelster Kirsten Dunst zat het wel goed. Het duo beleefde op de set een vurige romance. Nu maar afwachten of Spider-Man hier net zo populair wordt als in Amerika.