zondag, september 12, 2004

Noah Wyle wil aan het einde van het seizoen de ook in Nederland populaire ziekenhuisserie ER verlaten. Dat zeggen diverse Amerikaanse media vrijdag. Wyle, die de rol van dokter John Carter sinds 1994 vertolkt, heeft gezegd meer tijd te willen besteden aan zijn familie en vrienden.
De producenten van ER zeiden vrijdag niets van een komend vertrek van Wyle te weten. Een woordvoerder van de acteur erkende evenwel dat Wyle wil ophouden. ,,Daar staat zijn hoofd nu naar. Maar er kan nog een boel gebeuren in de komende maanden.''
George Clooney was ooit een van de grote publiekstrekkers van de serie, die in de Verenigde Staten aan haar tiende seizoen bezig is. In de afgelopen jaren vertrokken meer ER-sterren. Eerder dit jaar zei Alex Kingston (Dr. Elizabeth Corday) te zullen opstappen.
---------------
boe!
Carter moet blijven!