zaterdag, januari 21, 2006

Marcel Boekhoorn stopt als investeerder bij N.E.C. (20/01/2006)
Vanochtend staat een artikel in de Volkskrant waarin staat dat Marcel Boekhoorn terugtreedt als financier van spelerstransfers van N.E.C. Dit bericht klopt.

Marcel heeft gisterenavond tijdens de bijeenkomst van de investeerders van Goffert Spelers BV dit aan de investeerders en N.E.C. bekendgemaakt. De belangrijkste reden hiervoor is het aspect veiligheid. Hierover kan en wil de club verder niets zeggen. Daarnaast is het ook zo dat Marcel zich enorm heeft geïrriteerd aan de speculaties en de berichten hierover in de verschillende media aangaande onder andere zijn vermeende rol bij het vertrek van Cees Lok.

De positie die Marcel nu inneemt houdt in dat hij niet meer participeert in nieuw aan te trekken spelers door N.E.C. Het heeft geen betrekking op zijn investeringen in huidige spelers van N.E.C. Hierdoor komt N.E.C. dus niet de financiële problemen. Marcel blijft als sponsor en logeboxhouder aan N.E.C. verbonden. Daarnaast blijft hij natuurlijk enthousiast supporter van de club.

Onderstaand is het artikel uit de Volkskrant afgedrukt. Ik reken erop een ieder hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Jacco Swart
Algemeen Directeur