zondag, januari 08, 2006

Op deze zondagochtend heb ik me al prima vermaakt met het kijken naar de opgenomen film High Fidelity. Een onvolprezen meesterwerk mag ik wel zeggen en ik moet zeggen: ik herken mezelf toch wel op een aantal momenten. Het leven is dus wel in mooie lijstjes samen te vatten en daar is dus niks mis mee. Mooi om te horen.
Ik ga dus nu het volgende lijstje aankondigen :
Welke top5 van nummers moet ik volgende week zaterdag meenemen als ik mijn nieuwe voiture mag ophalen ? Oftewel het lijstje:
Hoe test ik de geluidsinstallatie van mijn nieuwe auto-top5!
(Hier de eerste gedachtenspinsels)
1) Guns N' Roses - Sweet Child O'Mine
2) Bruce Springsteen - Glory Days
3) The Gathering - Strange Machines
4) Manic Street Preachers - Motorcycle Emptiness
5) Mary J Blige - Family Affair