donderdag, april 12, 2007

Larry Birkhead is niet van plan om de voogdij over zijn dochter Dannielynn te delen. "Dat zou impliceren dat ik geen goede vader ben en dat is niet zo", legt de ex-vriend van Anna Nicole Smith uit aan de Today Show.
"Ik kijk er naar uit om mijn dochter alle liefde en steun te geven die ze nodig heeft." Vrijdag wordt in een hoorzitting de voogdijzaak over de zeven maanden oude dochter van Anna Nicole behandeld. Howard K. Stern, de laatste partner van de voormalige playmate, zorgt voor Dannielynn sinds haar moeder in februari overleed.

Hij heeft aangekondigd de voogdij niet op te zullen eisen, nu uit een DNA-test is gebleken dat Birkhead de vader is.

Miljoenenkapitaal
Birkhead maakt, nu hij de verwekker van Dannielynn blijkt te zijn, kans op een miljoenenkapitaal. Tot aan haar dood was zijn ex-vriendin verwikkeld in een rechtszaak met de kinderen van haar overleden echtgenoot J. Howard Marshall II over zijn nalatenschap. In 1994 trouwde de toen 26-jarige blondine met de 89-jarige olietycoon. Toen Marshall dertien maanden later overleed, liet hij een vermogen achter van meer dan één miljard euro.

Moeder
Virgie Arthur, de moeder van Smith, zou wel van plan zijn de rechter om gedeelde voogdij te vragen. Volgens Joshua Foreman, een advocaat in New York, heeft haar verzoek weinig kans van slagen, omdat ze al jaren van haar beroemde dochter vervreemd was.
Wayne Hilton, een advocaat in Californië, raadt Birkhead aan om een bezoekregeling met Arthur te treffen zodat ze van een eventuele rechtszaak af ziet.
De 39-jarige Anna Nicole Smith overleed twee maanden geleden aan een dodelijke mix van elf verschillende medicijnen.