maandag, november 19, 2007


en gisteren was het jaarlijkse festijn in Nijmegen: de 7venheuvelenloop.
Ooit was het voor mij een geweldige leuke wedstrijd, tegenwoordig een keiharde confrontatie met de aftakeling.
Ik heb er helaas geen andere woorden voor. Ziek zijn, niet trainen en dan denken dat je conditie gelijk blijft. Helaas. Het is niet zo.
Mijn tussentijden:
5 km: 22.21, slechtst 1 minuut en 21 seconden langzamer dan 2 weken geleden in Malden
10 km: 45:24, 23:03 over de zwaarste 5 van de 7hl, slecht, maar
finish 15 km: een beschamende eindtijd 1:09.58. Maar liefst 24:34 over de laatste 5. Dat ging bij de marathon nog bijna sneller. Bijna, maar nog niet helemaal. Treurig. Zou er iets met me mis zijn of moet ik toch gewoon weer eens gaan trainen en minder vaak ziek zijn en chips eten?