woensdag, januari 26, 2011

matig weekje qua lopen en gezondheid tot zover.
Vage keelklachten waardoor ik meer en meer begin te klinken als Katja Schuurman.
Als dit tempo doorzet, dan ben ik eind van de week wel beland op het niveau van Marlon Brando in The Godfather.
Los daarvan, gisteren wel een hele mooie 500 SEL gezien.
Uit 1986, dus het zo door mij begeerde 2de type van de w126. Deze motor is nog ietsjes sterker dan mijn huidige (die wel een beetje begint te roken volgens mijn collega die achter me reed), tijd voor een grote beurt.
Welke Nijmeegse garage vertrouw ik dat toe? Toch maar weer de vertrouwde jongens van de Profile of Welles in Weurt of toch maar de Benz garage Wensink. Dat laatste zal ongetwijfeld de duurste optie zijn. Misschien dan toch maar lekker naar de hobbyhut rijden volgende week zaterdag. Da's altijd goed :-)