zondag, februari 12, 2006

RTL 4 is klaar met het programma 'Er is zoveel meer' van medium Robbert van den Broeke. De herhalingen van het programma zijn geschrapt en er komt ook geen vervolgserie.
'Daar was van begin af aan geen sprake van', zegt een woordvoerster van RTL 4. 'Er stonden vier afleveringen gepland, die zijn uitgezonden en daar laten we het verder bij. Van de herhalingen zien we af, gezien alle commotie rond Van den Broeke. Er is zoveel meer, we willen niet nog meer negatieve publiciteit.' De bevindingen van Van den Broeke werden onder meer in twijfel getrokken door de stichting Skepsis. Deze beweerde dat het medium informatie van het internet plukte. Zo had Van den Broeke het over iemand die van beroep genverbrander zou zijn geweest. De man bleek echter 'geneverbrander' te zijn."