maandag, november 13, 2006

Een sekstape van Britney Spears is binnenkort mogelijk te bewonderen op internet. Kevin Federline, met wie de sexy zangeres in scheiding ligt, is op zoek naar de hoogste bieder voor de film.

'Momenteel is Kev in gesprek met een bedrijf in Arizona dat de vier uur durende video online wil zetten', onthult een vriend van de rapper zondag in de Britse krant News of the World. 'Hij kan er 39 miljoen euro aan overhouden.'

Britney heeft het bestaan van de sekstape, die zou zijn gemaakt tijdens de huwelijksreis twee jaar geleden, altijd ontkend. Vorige week verloor de Amerikaanse superster echter een rechtszaak tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly, dat in oktober vorig jaar over de band schreef.

Spears diende dinsdag een verzoek tot scheiding in van haar man, die ze volgens News of the World betrapte met een andere dame. Woensdag werd bekend dat Kevin via de rechter de voogdij over hun kinderen Sean Preston (1) en Jayden James (2 maanden) wil opeisen. In de scheidingspapieren had de zangeres zelf ook al aan gegeven de kinderen voortaan in haar eentje op te willen voeden.
Kevin is bereid alles te doen om Britney te kwetsen, zegt de ingewijde in de Britse krant. Het onthullen van de expliciete beelden zou deel uitmaken van dat voornemen.