zaterdag, oktober 12, 2002

Zou het echt waar zijn? Zouden Wendy en Xander dan toch getrouwd zijn? Het scenario was al vele malen de revue gepasseerd, omdat het wel een reuze stunt zou zijn. Eerst maakt het paar het uit, om vervolgens in het geniep te trouwen. Volgens de Story is het paar afgelopen weekeinde in het plaatsje Montfoort getrouwd. Dat hebben ze opgevangen in de dorpskroeg, waar de Montfoorters zwéren dat Xander en Wendy in hun kasteel zijn getrouwd. Als het zo is, moeten ze het lang van tevoren hebben gepland, want het kasteel moet lang van tevoren worden besproken. Zeker op zaterdag is het een populaire trouwlocatie. En hoewel de roddelbladen meestal vinden dat ze de wijsheid in pacht hebben, moeten ze nu bekennen dat ze het ook niet meer weten. Want ook zij zijn bang door het showbizzpaar op een dwaalspoor te zijn gezet op het moment dat drie dagen voor de geplande bruiloft de boel werd afgeblazen wegens ontrouw van de bruidegom.