woensdag, januari 22, 2003

Robbie Williams heeft Mariah Carey de huid vol gescholden tijdens de uitreiking van de NRJ Awards, de Zweedse equivalent van de Grammy Awards. Williams werd vooral kwaad door het diva-gedrag van Carey. Laatstgenoemde liet zich backstage begeleiden door een uitgebreide entourage aan bewakers en begeleiders. Toen ze op het podium werd geroepen werd iedereen met veel rumoer aan de kant gedirigeerd om de zangeres ruim baan te geven. Robbie Williams, die zich ook backstage bevond, werd door een bewakers ruw tegen een muur gekwakt, waardoor de zanger in woede ontstak. "Doe toch eens normaal, stomme trut", schreeuwde een woedende Robbie naar Mariah Carey, waarna hij uitbarstte in gescheld en gevloek.
----------------------------------------
ik denk dat Robbie de Engelse variant van "Tering Tyfus Takke Trut" heeft gebezigd :-)