zondag, oktober 05, 2008

Een van de nadelen van het wonen in een Fietsstraat is dat er onverlaten zijn die het leuk vinden om de spiegel van je auto te trappen. Ikzelf kan er de humor niet van inzien, vooral als het om onze eigen Focus gaat. 2 maanden geleden was het raak en vorige week was de andere kant aan de beurt. Tja en wat doe je dan (behalve aangifte en de gebruikelijke krachttermen uiten)?
Je struint het internet af op zoek naar een linker en een rechterspiegel (elektrisch verstelbaar en verwarmbaar), je vindt deze op speurders.nl en je krijgt ze 2 dagen later binnen. Dan rest er nog even het opzoeken van de manual en een vrije zaterdag. En verdomd, het is me gelukt :-) Helaas niet in de vermeldde 0.5 a 1 uur, het kostte me ruim het dubbele maar dan heb je ook wat.
Ik zal de foto's eens gaan uploaden. Mochten ze er dan nog een keer afgetrapt worden, dan weet ik tenminste hoe ik ze eraan moet zetten.
update:
maar 1 echt bruikbare foto
groen/grijs boven, bruin/grijs zijkant