donderdag, oktober 02, 2008

zo zit je rustig op de bank met je intermediair, op de achtergrond nog een bootleg DVD van Metallica in Arnhem 2006 (ze eerde destijds het 20 jarig jubileum van Master of Puppets, ik was er helaas niet bij), lekker vrije middag en dan zie je schuin uit je linker ooghoek iets door de lucht vliegen. Fietser erachter stopt. Nog een fietser stopt. Tijd om even naar buiten te gaan (BHV-er dat je bent) en daar zit op het asfalt een meisje, huilend en bloedend.
Hmm, tijd om aan te bellen bij de buren (medisch onderlegd als zij zijn) en voor de zekerheid maar even 112 bellen. Dit ziet er toch niet helemaal poepel uit. Oorzaak heb ik voor de zekerheid maar even op de foto gezet anders geloven jullie dit natuurlijk nooit:

Een achterpootje van een spatbord van een andere fiets, wat op bijzonder ongelukkige wijze in het voorwiel klem is komen te zitten, de ongelukkige Stefanie lancerend.
Mijn conclusie (baserend op vele jaren ER en House kijken):
Gebroken neus, kapotte onderlip en een lichte hersenschudding. Vader komt precies aan op het moment dat ze met de ambulance naar het CWZ wordt gebracht en verteld doodleuk dat het de 2x keer is dat ze zo'n vreemd ongeluk meemaakt. Ow ja, het was zijn fiets. Die fietste zo lekker.
Beterschap meid.