zondag, oktober 26, 2008

en zoals verwacht ik het me gisteren dus niet gelukt om online kaarten te krijgen voor het concert voor Metallica in Ahoy. Ik kwam niet verder dan de foutmelding: het is momenteel te druk voor de site, probeert u het later nog eens.
2 keer kreeg ik nog de melding: uw systeem voldoet niet aan de beveiligingseisen (waarvan akte) en daarna was de site in zijn geheel niet meer te bereiken.
Dus dan maar naar de Saturn in Tilburg en mezelf maar getroost met de Death Magnetic cd, voor 12.99. Leek me een mooie prijs. Om de gehele Metallica collectie volledig te krijgen heb ik bij de FRS ook nog maar gelijk Kill em all gekocht voor de weggeefprijs van 9.99.
Daarnaast heb ik al wel de meest ubergave vette tv gezien voor in de huiskamer. Instapprijs van 39999 (en nee, hier zit geen 9 teveel in de prijs). Zwager Jeroen demonstreert hem even, met Shakira op de achtergrond en de waterkoker en Death Magnetic cd in de hand :-)