woensdag, juni 26, 2002

en dan nog een tegenreactie die een andere kant belicht:
Jeetje,
gaan we (Robert en Michael) niet wat ver ??Nu stellen zij een situatie voor waar Simon wel heel erg in de watjes wordt gelegd. Het is toch een kerel?? (of ... ???).
Fysio ontslaan enzo daar zal Anjolie zich lekker bij voelen zeker? En hoe zij dan presteert doet er niet toe blijkbaar? Voorlopig heeft zij wel de limiet gelopen en dat valt bij Simon nog maar te bezien. Ik vind Simon z'n beklag bij de KNAU erg zielig. Lijkt wel of hij op deze kinderachtige manier wraak wil nemen. Het zou treurig zijn als de KNAU
zich voor zijn karretje liet spannen. Volgens mij zijn het allemaal privé zaken die binnenshuis moeten blijven. En Simon zal zijn verdriet (en/of zijn gezichtsverlies) moeten leren slikken ... laat hij het verwerken met hard trainen en goed presteren.
JanWillem