maandag, juli 29, 2002

Omstanders redden man door auto op te tillen
LEKKERKERK - Omstanders hebben zondagavond in Lekkerkerk een drenkeling gered door de auto waarin de 38-jarige man uit Krimpen aan den IJssel zat uit het water te tillen. Zes personen sprongen de auto in de sloot na, tilden de Renault Clio op, sloegen een ruit in en bevrijdden de man. Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt.
Bij de reddingactie raakte een van hen gewond. Hij had een snijwond en moest voor behandeling met de ambulance naar het Groene Hart Ziekenhuis.
De man uit Krimpen raakte te water, nadat hij door een andere automobilist was aangereden. Dat bleek een 24-jarige man uit Arnhem te zijn die in een gestolen auto rondreed. De Arnhemmer was na de aanrijding te voet gevlucht, maar kon later door de politie worden aangehouden.