zondag, september 17, 2006

Het Utrechtse Studentencorps heeft een ernstig incident stilgehouden waarbij een ouderejaars van onbekende leeftijd na veel alcoholgebruik drie weken in coma is gehouden. Dat schrijft De Telegraaf zondag. De student heeft mogelijk blijvende geestelijke en lichamelijke schade opgelopen.

Een student is tijdens een werkkamp op 13 augustus op Texel opgenomen in het ziekenhuis. Hij had een grote hoeveelheid drank op. De artsen hebben hem in coma gehouden. De familie zou erop hebben aangedrongen niets over het incident te zeggen.

Volgens het corps was het 'ongeluk' en is er niets gezegd omdat 'een enkelblessure bij hockey ook niet wordt gemeld'. De rector magnificus van de Universiteit van Utrecht werd zaterdag op de hoogte gebracht van het voorval.
------------------------
juist, gelukkig zit ik niet op hockey...