vrijdag, december 26, 2003

Het hoge woord is er eindelijk uit. Jamai is homo. Dat liet de Idols-winnaar dinsdag vanuit New York weten in het radioprogramma Ruud de Wild.nl. Jamai is in New York voor de verkiezing van World Idols.
Tijdens een telefonisch interview met De Wild zei Jamai dat hij geen zin meer had om er omheen te draaien. 'Ik kan er wel om gaan liegen, maar daar hebben we geen tijd voor. Ja, ik ben homo', gaf hij desgevraagd toe. 'Jammer voor de meisjes. Maar leuk voor de jongens.' 'Gefeliciteerd met je coming out', zo reageerde De Wild.
De seksuele geaardheid van de inmiddels 17-jarige zanger was al langere tijd onderwerp van speculatie. Daaraan leek een eind te komen toen Jamai een relatie kreeg met mede-Idols-finalist Dewi. Nu heeft hij echter aan alle twijfel definitief een eind gemaakt.
----------------------------
ik denk dan dat Dewi Jamai homo heeft gemaakt ;-)
klasse Dewi!